Startside Jupiter Historie Jupiter register Jupiter klubben Information

 

Information

Sitemap
Gæstebog
Links
Lidt om mig
 

 

Interessen for Jupiter Værftet og Jupiter bådenes historie, kom da min mand og jeg i april 2002 købte en Jupiter 30 fra 1969. Vi startede med at søge på Internettet og biblioteket, men kunne kun finde nogle gamle test fra Bådrevyen /2/. Det viste sig hurtigt, at værftet og dets både var blevet glemt i historiebøgerne. Vi valgte derfor på egen hånd at finde oplysninger. 

I starten var dette min personlige hjemmeside. Når jeg så en Jupiter båd til salg ringede jeg til sælger, for at høre om de kunne hjælpe med oplysninger, og det stod hurtigt klart, at det var behov for en klub.

Ved hjælp af Arne Toft Olesen, Knud Olsen, Kristian Krull og Klaus Baess og alle medlemmerne begyndte informationerne at komme ind.

Denne hjemmeside er resultatet af anstrengelserne. Siden er ikke længere min personlige, men er lige så meget kontaktpunkt for Jupiter Klubbens medlemmer og andre interesseret.

Hvis du har kommentarer eller forslag til hjemmesiden, så gå ind på "Gæstebog", hvor du kan sende mig en mail eller skrive forslag og kommentarer i gæstebogen.